Saltar al contenido

La Marxa

La Marxa de la Salut

5 i 10 km de Marxa Nòrdica per Collserola

L’objetiu principal de la Marxa de la Salut és fomentar un dia de vida saludable apte per a tots els públics, amb el lema “Un dia de marxa, set dies de salut”

Volem gaudir i donar a conèixer la marxa nòrdica a través de instructors titulats.

També aprendre i perfeccionar abans i durant la caminada a la correcta tècnica d’aquesta disciplina amb monitors que t’acompanyaran durant la caminada

Finalment recollir en una gran convocatòria tots els practicants de marxa nòrdica dels diversos Club i Centres d’esports de Catalunya i els que ho fan de forma individual.

Activació del tronc superior

Treball del 90% de la musculatura del cos

Millora de la postura corporal

La Marxa Nòrdica

La marxa nòrdica és una activitat física saludable, que es basa en caminar amb uns bastons especialment dissenyats per a aquesta activitat i és apta per a tothom.

Actualment s’ha demostrat que la pràctica de la marxa nòrdica és un dels esports més complets fins i tot per sobre de la natació. Amb la tècnica correcta es treballa el 90% de la musculatura del cos i es potencia el treball cardiovascular i l’oxigenació de la sang, a diferència de la caminada normal, que mobilitza el 30% de la musculatura o el córrer on intervé el 60% dels músculs.

La marxa nòrdica és la disciplina més completa en benestar, salut i esport; apte per a qualsevol edat i sense contraindicacions.