Saltar al contenido

La Marxa

La Marxa de la Salut

10 km de Marxa Nòrdica per Collserola

L’objetiu principal de la Marxa de la Salut és fomentar un dia de vida saludable apte per a tots els públics, amb el lema “Un dia de marxa, set dies de salut”

Volem gaudir i donar a conèixer la marxa nòrdica a través de instructors titulats.

També aprendre i perfeccionar abans i durant la caminada a la correcta tècnica d’aquesta disciplina amb monitors que t’acompanyaran durant la caminada

Finalment recollir en una gran convocatòria tots els practicants de marxa nòrdica dels diversos Club i Centres d’esports de Catalunya i els que ho fan de forma individual.

Activació del tronc superior

Treball del 90% de la musculatura del cos

Millora de la postura corporal

La Marxa Nòrdica

La marxa nòrdica és una activitat física saludable, que es basa en caminar amb uns bastons especialment dissenyats per a aquesta activitat i és apta per a tothom.

Actualment s’ha demostrat que la pràctica de la marxa nòrdica és un dels esports més complets fins i tot per sobre de la natació. Amb la tècnica correcta es treballa el 90% de la musculatura del cos i es potencia el treball cardiovascular i l’oxigenació de la sang, a diferència de la caminada normal, que mobilitza el 30% de la musculatura o el córrer on intervé el 60% dels músculs.

La marxa nòrdica és la disciplina més completa en benestar, salut i esport; apte per a qualsevol edat i sense contraindicacions.